De Martinidogshow, zondag 1 maart 2015 in Groningen

Vandaag was het dan zover, voor kleine Diantha haar eerste show. Ondanks alle commotie op en over de show in Groningen om de willekeurige beoordelingen en keurwijze van de keurmeester heeft Diantha toch nog de beoordeling goed gekregen. De willekeur van de keurmeester blijkt uit de beoordeling van Caine, hij kreeg ook de beoordeling goed terwijl hij op de vorige show uitmuntend tweede plaatsing haalde. Voor veel exposanten een teleurstellende dag.

De uitslagen vielen beiden wat tegen maar toch met deze beoordeling wel een bevestiging dat Diantha en Caine beiden aan de rasstandaard voldoen.

 

 

De Martinidogshow, 2 maart 2014 in Groningen

Caine heeft voor de tweede keer de Martinidogshow gelopen in Groningen. In de tussen klasse, een echte show. Deze keer werd Caine geshowd door zijn eigen baasje, Josina Hitman - de Vries, wat voor hem veel beter is. Hij deed het keurig, baas en hond waren goed op elkaar ingespeeld.

Caine haalde de uitslag uitmuntend tweede plaatsing, waar wij allemaal heel erg blij mee zijn.

 

 De Martinidogshow, 2 maart 2013 in Groningen

Caine heeft vandaag de Martinidogshow in Groningen gelopen. Het reutje uit het eerste nestje van Lily. Hij heeft de mooie uitslag Belovend gekregen.

Onderstaande foto, Annie met Caine bij  keurmeester Mw. Annaliisa Heikkinen (Finland).

 

De Martinidogshow, 4 maart 2012 in Groningen 

Lily en Prisca zijn naar de Martinidogshow geweest in Groningen en hebben mooie uitslagen gehaald. Lily haalde de kwalificatie Zeer goed en Prisca Zeer goed met een vierde plaatsing.

Beide cockertjes hebben nu een goede beoordeling, Zeer goed met vierde plaatsing.

 

 

De Winnershow, 27 november 2011 in Amsterdam

Lily en Prisca zijn voor het eerst naar een show geweest, de Winner show van Amsterdam en hebben beiden een mooie uitslag gehaald. Lily heeft een vierde plaatsing met een kwalificatie Zeer goed en Prisca heeft de kwalificatie Zeer goed gekregen. Het showlopen liet wel wat te wensen over maar toch, ze hebben het wel in zich. Volgens de keurmeester lieten zij daardoor te weinig zien. Door nu een ringtraining te volgen hopen wij dat Lily en Prisca meer van zich laten zien.

 

De Winnershow, 30 november 2008 in Amsterdam

Aika heeft zondag 30 november een mooie show gelopen, de Winnershow van Amsterdam. Ze haalde de uitslag Uitmuntend, voor Aika en de kennel een belangrijke kwalificatie. Deze kwalificaties zijn één van de voorbereidingen om te gaan fokken. De honden waar mee gefokt gaat worden moeten voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de rasverenigingen. Daaronder valt dat er een aantal showkwalificaties behaald moeten worden. De honden worden beoordeeld door een keurmeester, zowel lopend (dit is het gangwerk) als in stand op de tafel (exterieur).

 

De IJsselshow , 14 september 2008 in Zwolle

Aika haar eerste show, de IJsselshow in Zwolle op 14 september 2008. Het was voor Aika wel even wennen, zoveel viervoeters om haar heen maar ze liet zich niet kennen. Zonder dat ze deel had genomen aan ringtraining liep ze haar show met een air of was het dagelijkse kost voor haar. Aika liep haar rondjes met opgeheven hoofd, showde goed en had een goede uitstraling. Ze haalde een vierde plaatsing met de kwalificatie Zeer goed.

 

 

Copyright © 2014 engelse-cockers.nl  All Rights Reserved.
Design by Joomla 1.6 templates