We merken dat er met de Coronacrisis op dit moment veel onduidelijkheid ontstaat over het nestje pupkes van Diantha. We willen graag een paar dingen duidelijk maken, om zorgen weg te nemen en uit te leggen hoe wij omgaan met de situatie op dit moment. Want een uitzonderlijke situatie vraagt om een creatieve, flexibele houding. Van ons, en jullie hebben we daarbij zeker nodig!

Op dit moment zijn de pupkes net zes weken. We krijgen vragen van mensen die het liefst nu hun pupke al zouden willen ophalen. Natuurlijk begrijpen we dit, het liefst hebt u uw pupke zo snel mogelijk thuis. Toch kunnen we hierin jullie niet tegemoet komen. Zes weken is voor een puppie echt te jong. Uiteraard kunnen we nu met de puppies geen drukte opzoeken buitenshuis, maar dit neemt niet weg dat we binnenshuis wél socialiseren. Daarnaast leren puppies in deze tijd nog veel van hun moeder. Wanneer een pup voor de negende week bij de moeder vandaan wordt gehaald, leidt dit op latere leeftijd tot ongewenst gedrag (zoals zindelijkheidsproblematiek e.d.).

We vragen dan ook jullie begrip en geduld met de pupkes. Zodra de puppies naar de nieuwe baas kunnen, zullen we te zijner tijd zoeken naar een passende oplossing. Dit duurt dus in ieder geval nog drie weken. Wees dus niet bang dat de puppie niet bij u zal kunnen komen wonen! In de tussentijd kan er uiteraard gebeld worden en zullen er regelmatig foto’s geplaatst worden van de pupkes. Bij verdere vragen, kunt u uiteraard contact opnemen.

Design by Joomla 1.6 templates