Welkom bij From My Lady's Eyes

 

From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van één- en meerkleurige Engelse Cocker Spaniels, in Friesland.

 

                    

 

 

De pupkes van Jente en Úrfi zijn geboren!

 

 . Door annulering mijnerzijds zoeken wij voor Lidy nog een mooi plekje.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen, appen of mailen.

 

 

Pupkespam

Pupke knuffelen met kinderen... lees meer

 

Livestream geboorte pupkes van Jente en Úrfi

 

 Het nestje van Jente en Úrfi is geboren, Jente en de pupkes liggen nu heerlijk in de wieg te uitrusten van de bevalling.

 

In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren, zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.

De ouders zijn prcd PRA-, FN- en AON vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. Geröntgend en HD vrij bevonden. Ook zijn onze Engelse Cocker Spaniels in het bezit van een DNA-profiel.

Om te voorkomen dat er pupkes geboren worden met erfelijke oogafwijkingen en er nog geen DNA-test beschikbaar is voor Cataract worden de ouderdieren elk jaar gecontroleerd op Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. Dit is het ECVO onderzoek en wordt gecontroleerd door een dierenarts-specialist oogheelkunde. Een erkende oogspecialist van de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland.

Het karakter, de gezondheid, de schoonheid en de kleur zijn vier belangrijke punten waar wij veel aandacht aan besteden. Ook doen wij mee aan shows omdat een show een belangrijke graadmeter is over de kwaliteit van onze honden.

 

Mooie en gezonde Engelse Cocker Spaniels met een lief karakter.

 

 

Als er pupkes zijn kunt ons altijd mailen of bellen voor een bezoek of informatie over de Engelse Cocker Spaniels.


 

Whatever it is you wish for
May all your dreams come true
A day that is full of happiness
Is what is wished for you
   

 


 

                                                                                                          

 

Mei freonlike groetnis, Tine

 

Copyright © 2020 www.engelse-cockers.nl All rights reserved. De geplaatste foto's van personen zijn zonder opdracht gemaakt en expliciete mondelinge toestemming voor verleend. Hierdoor kunnen er naderhand geen rechten meer aan worden ontleend, Auteurswet art. 19 - 21.
Design by Joomla 1.6 templates